Contact

Najaarsbeurs:  21 september 2019 : 8.30-12.00

 

 

Vanaf 1 september 2019 kunt u een verkoopnummer aanvragen via onderstaand contact formulier, vergeet niet de goede tenaamstelling van de bankrekening te vermelden (naam op het bankpasje), anders kunnen we de opbrengst niet overmaken.


Voor overige vragen, klik op onderstaande link voor ons contactformulier.

 

Contact Formulier

 

Met het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord dat de Kinderkledingbeurs uw gegevens verwerkt EN verklaart u de huisregels te hebben gelezen.

 

PRIVACYVERKLARING

 

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
De Kinderkledingbeurs kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van de Kinderkledingbeurs en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan de Kinderkledingbeurs verstrekt. De Kinderkledingbeurs kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw bankrekeningnummer.

 

WAAROM DE KINDEKLEDINGBEURS GEGEVENS NODIG HEEFT
De Kinderkledingbeurs verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast gebruikt de Kinderkledingbeurs uw persoonsgegevens in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

 

HOE LANG GEGEVENS BEWAART
De Kinderkledingbeurs bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan één maand na de uitbetaling van de opbrengst van de beurs bewaard.

 

DELEN MET ANDEREN
De Kinderkledingbeurs verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar beursoosterhout@gmail.com. De kinderkledingbeurs zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

BEVEILIGEN
De Kinderkledingbeurs neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door de Kinderkledingbeurs verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met op via beursoosterhout@gmail.com.